Sommarskola för internationella doktorander (YCEAS)

En framgångsrik och högt värderade internationella sommarskola, med ett ständigt växande internationellt nätverk.  YCEAS står för Young Global Excellence in Advanced Steel. 2020 genomförs den för 6:e året i rad och i år via webbseminarier den 6 oktober, 13 oktober, 20 oktober samt 6 november.  Enlish vesion here!

Hur YCEAS fungerar (i vanliga fall).
Vi bjuder vi in doktorander från hela världen till en två veckor lång sommar-forskarskola. Vi bygger Young Glovbal Center of Excellence on Advanced Steels för starka internationella forskningsnätverk och samarbeten.

Doktoranderna får en unik möjlighet att träffa några av de mest kända stålföretagen specialiserade på avancerade stål. De får uppleva vår region. Möta personer från kommuner, organisationer och företag som kan visa hur vi lever, bor och arbetar i vår region och i Sverige. Resultatet leder till att vi får goda ambassadörer för vår stålindustri och vår region runt om i världen. Det startas forskningssamarbeten, nätverket växer och rekryteringsmöjligheter uppstår. Allt för en konkurrenskraftig stålindustri.

Det är en utmärkt möjlighet att bygga ett mycket värdefullt professionellt och personligt nätverk.

Det ger deltagarna en upplevelse för livet!

Kontaktperson är Tiina Ohlsson, tiina.ohlsson@triplesteelix.se
Följ oss gärna på LinkedIn!

Nedan hittar du en film med deltagare från 2019 års sommarskola. Samt en film från tidigare år.  

Partners 2019