Vi möts på webben i höst!

Photo by Tyler Callahan on Unsplash Photo by Tyler Callahan on Unsplash

På grund av Corona Pandemin har vi beslutat att ställa in konferensen, HTSC som skulle äga rum 3-4 september i Sandviken . Vi kommer istället att bjuda in till två onlinebaserade webbseminarier som tar upp samma teman som planerades för HTSC 2020, hållbara stål för framtiden.
29/9 Sustainable Steel Applications
27/10 Processes for Industrial Transission
Du kan anmäla dig här!

Vi är ledsna för att vi inte kommer att kunna möta IRL i Sverige i höst men också glada över att vi kan göra en förändring och använda ZOOM-verktyget för att träffas online, lyssna på intressanta forskningsresultat och innovativa företag. Vi har preliminära datum för de två första webbseminarierna 29 september och 27 oktober. Webbseminarierna kommer att pågå 13-15 minuter vardera och innehåller presentationer och gruppdiskussioner.

ed ett framgångsrikt resultat av dessa webbseminarier kan vi också erbjuda möjligheten till ett utökat program med zoommöten under det kommande året.

Vi går också samman med de femte ESTAD, European Steel Technology and Application Days i Stockholm i juni nästa år och skulle gärna bjuda in dig till detta evenemang. Se mer på estad2021.com.

Låt oss träffas online under hösten och sedan njuta av fysiska möten på ESTAD juni 2021 i Stockholm. Mer specifik information och inbjudan till webbseminarier kommer.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter