Nu är det Karlstads tur

Hur ni får en bättre lönsamhet och ökad konkurrenskraft genom verifierad miljönytta
 
Hur marknadsförs resurseffektiva och miljövänliga produkter? Hur möts kundernas smygande krav på livscykelanalyser och produktdeklarationer? Inom ramen för SMART INDUSTRI bjuder vi in industriföretag till en workshop kring att skapa ökad konkurrenskraft och lönsamhet genom att visa på och verifiera sin miljönytta.

”Ökad konkurrenskraft genom verifierad miljönytta” är en workshop som berättar om hur företag kan nyttja sitt försprång inom resurseffektivitet och miljö, för att genom kommunikation och transparens påverka och förändra kundens kravställning.
 
”Företag som satsar på resurseffektivitet och miljö kommer att vara vinnare”
 
I denna workshop ges exempel och vägledning hur man kan miljödeklarera sina produkter ur ett livscykelperspektiv, en så kallad Environmental Product Declaration (EPD®). Tillfället ska också visa på behov, eventuella kunskapsluckor och möjliga stödinsatser för att företagen ska kunna miljödeklarera sina produkter på ett kostnadseffektivt sätt.
 
Hela inbjudan finner du här >> 
 
Vi avslutar med gemensam lunch 12:30 för dem som har tid att stanna! (Ange om lunchdeltagande och eventuella allergier/specialkost).
 
Välkomna!
 
För anmälan och frågor kontakta Nicklas Tarantino, Triple Steelix
tel 070-200 75 78, nicklas.tarantino@triplesteelix.se.
 
Sista anmälningsdag den 29:e november.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter