Genvägar

Aktiviteter på gång!

Pågående projekt

Kontaktuppfigter

rullskidor.jpg

Vi arbetar tillsammans

foretag_32.gif  FÖRETAG

Det är du och ditt företag som kan skapa tillväxt och attraktionskraft i vår region! Vi har kontakter när det gäller bla höghållfasta stål och formning. Kunskapsområden där vår regionen är världsledande. 
Mer om vad vi kan göra för dig!

skola_32.gif  HöGSKOLA OCH FORSKNING

Vi vill göra det möjligt för företagen att utnyttja de senaste forskningsresultaten och de nya materialen till att själva växa och utvecklas. Vårt viktigaste verktyg är att fördjupa kontakterna mellan företagen och högskolorna i regionen.
Läs mer om forskning mm!

offentlig_32.gif  OFFENTLIG VERKSAMHET

Triple Steelix är en unik satsning. Triple Steelix skapar ett mervärde i regionen, för såväl näringslivet, samhället som de enskilda medborgarna. 
Läs mer vad som händer här!


 • Inspirerande Vindkraftsseminarium i Ockelbo

  Det var ett 60-tal deltagare som hade samlats för ett heldagsseminarium om  Vindkraft i Ockelbo, onsdagen den 29 oktober. Seminariet var ett samarrangemang av Triple Steelix, Ockelbo kommun och Energimyndigheten.
  Innehållet i seminariet var allt från nuläge till framtid med flera spännande och lärorika föredrag, från bla Chalmers, Vestas, Sandvik, Bergvik skog och Power Väst.


  Publicerad 2014-10-30 Läs mer
 • Innovation pågår, ny trycksak att beställa

  Vad har Triple Steelix åstadkommit under 10 år? Läs varför och hur de 14 eldsjälarna som arbetat eller arbetar i Triple Steelix har lyckats så bra.
  "Vi är stolta över att så mycket har hänt som troligtvis inte skulle ha inträffat utan insats från Triple Steelix". Läs om resultat, framgångsfaktorer med VINNVÄXT-programmet och synpunkter från Triple Steelix samverkanspartners. 
  Beställ vår "Skryttidning", Innovation pågår! 


  Publicerad 2014-10-25 Läs mer
 • Du har väl anmält dig till IT-Forum 2014?

  IT-Forum är branschdagen för dig som med hjälp av IT arbetar med utveckling av processer och verksamhet inom små- och medelstora företag i alla branscher, för dig inom processindustrin eller för dig som finns i IT-organisationer inom region, kommun, landsting, akademi och media.
  Genom att lyfta fram ny teknik, visa goda exempel och erbjuda en mötesplats för nya kontakter hoppas vi kunna bidra med inspiration och utveckling på området. På Mötestorget träffar du under dagen utställare som presenterar sina verksamheter, tjänster och produkter. 

   


  Publicerad 2014-10-24 Läs mer