Vi arbetar tillsammans

foretag_32.gif  FÖRETAG

Det är du och ditt företag som kan skapa tillväxt och attraktionskraft i vår region! Vi har kontakter när det gäller bla höghållfasta stål och formning. Kunskapsområden där vår regionen är världsledande. 
Mer om vad vi kan göra för dig!

skola_32.gif  HöGSKOLA OCH FORSKNING

Vi vill göra det möjligt för företagen att utnyttja de senaste forskningsresultaten och de nya materialen till att själva växa och utvecklas. Vårt viktigaste verktyg är att fördjupa kontakterna mellan företagen och högskolorna i regionen.
Läs mer om forskning mm!

offentlig_32.gif  OFFENTLIG VERKSAMHET

Triple Steelix är en unik satsning. Triple Steelix skapar ett mervärde i regionen, för såväl näringslivet, samhället som de enskilda medborgarna. 
Läs mer vad som händer här!


 • Producera i Rostfritt

  Nya rostfria stål kommer ständigt ut på marknaden och då behövs ny information om hur man hanterar dessa.  Tisdagen den 16 september bjöd Triple Steelix, Avesta kommun och Outokumpu till lunchseminariet "Producera i rostfritt". Materialteknikern Maria Collheim Glaes, Outokumpu, höll ett matnyttigt föredrag för drygt 20 intresserade deltagare som blev uppdaterade på rostfria standardstål och specialstål.


  Publicerad 2014-09-18 Läs mer
 • Triple Steelix medlemmar i nätverket SweedSteelTech

  Nätverket SweedSteelTech som träffas vår och höst, möttes i förra veckan i Göteborg. Medlemmarna i nätverket består av företag som arbetar med mätning och utveckling inom stålindustrin. Det handlar om att kvalitetsäkra både stålkokning, varm och kallvalsning, rörtillverkning, mm när det gäller rakhet, bredd och kantmått men också produktionsprocesser.


  Publicerad 2014-09-15 Läs mer
 • Framtidens ledarskap och slaget om den kvinnliga ledaren

  Onsdagen den 1:a oktober kl 18.00 är du välkommen till en föreläsning med Anna Stenberg, grundare av Women Executive Search. Plats Kvarnporten, Pelle Bergs Backe 3 i Falun. Föreläsningen anordnas av Sveriges Ingenjörer, Kvinnliga Akademikers Förening och Triple Steelix.


  Publicerad 2014-09-03 Läs mer