Genvägar

Aktiviteter på gång!

Pågående projekt

Kontaktuppfigter

rullskidor.jpg

Vi arbetar tillsammans

foretag_32.gif  FÖRETAG

Det är du och ditt företag som kan skapa tillväxt och attraktionskraft i vår region! Vi har kontakter när det gäller bla höghållfasta stål och formning. Kunskapsområden där vår regionen är världsledande. 
Mer om vad vi kan göra för dig!

skola_32.gif  HöGSKOLA OCH FORSKNING

Vi vill göra det möjligt för företagen att utnyttja de senaste forskningsresultaten och de nya materialen till att själva växa och utvecklas. Vårt viktigaste verktyg är att fördjupa kontakterna mellan företagen och högskolorna i regionen.
Läs mer om forskning mm!

offentlig_32.gif  OFFENTLIG VERKSAMHET

Triple Steelix är en unik satsning. Triple Steelix skapar ett mervärde i regionen, för såväl näringslivet, samhället som de enskilda medborgarna. 
Läs mer vad som händer här!


 • Seminarium "Vindkraften idag och framåt"

  Onsdagen den 29 oktober bjuder Ockelbo Kommun, Energimyndigheten och Triple Steelix in till ett kostnadsfritt seminarium.

  Seminariet vänder sig till företag som har intresse av att leverera till vindindustrin, både i anläggningsfasen och driftsfasen. Även myndigheter, kommuner mfl som på olika sätt berörs av vindkraftutbyggnaden är välkomna. Plats Ockelbo.


  Publicerad 2014-10-01 Läs mer
 • Ekosystemtjänster- en nytändning för miljöarbetet hos Outokumpu i Avesta!

  Triple Steelix jobbar med en pilot inom Vinnväxt-programmet som handlar om att arbeta med hållbarhet, med fokus på ekosystemtjänster.

  Gunnar Ruist som arbetat länge med miljöfrågor, varav 10 år som miljöchef, berättar om varför man valde att titta närmare på ekosystemtjänster på Outokumpu i Avesta:


  Publicerad 2014-09-23 Läs mer
 • Världens första underhållsfria båt är tillverkad av rostfritt stål

  Outokumpus rostfria duplexstål har använts i den första båt som någonsin byggts helt av rostfritt stål. Båten representerar sann innovation i skepps-byggnadsbranschen. Det höghållfasta och hållbara rostfria duplexstålet gör att båten är helt underhållsfri och motståndskraftig för tuffa väderförhållanden, även under vintern.


  Publicerad 2014-09-23 Läs mer