Vi arbetar tillsammans

foretag_32.gif  FÖRETAG

Det är du och ditt företag som kan skapa tillväxt och attraktionskraft i vår region! Vi har kontakter när det gäller bla höghållfasta stål och formning. Kunskapsområden där vår regionen är världsledande. 
Mer om vad vi kan göra för dig!

skola_32.gif  HöGSKOLA OCH FORSKNING

Vi vill göra det möjligt för företagen att utnyttja de senaste forskningsresultaten och de nya materialen till att själva växa och utvecklas. Vårt viktigaste verktyg är att fördjupa kontakterna mellan företagen och högskolorna i regionen.
Läs mer om forskning mm!

offentlig_32.gif  OFFENTLIG VERKSAMHET

Triple Steelix är en unik satsning. Triple Steelix skapar ett mervärde i regionen, för såväl näringslivet, samhället som de enskilda medborgarna. 
Läs mer vad som händer här!


 • Lunchseminarium - Producera i Rostfritt

  Triple Steelix, Outokumpu och Tillväxt Avesta (Avesta kommun) inbjuder till lunchseminarium – ”Producera i Rostfritt” 16 september. Maria Collheim Glaes, Outokumpu FoU, ger oss det senaste när det gäller att producera i rostfritt.


  Publicerad 2014-08-29 Läs mer
 • Triple Steelix framtid

  Onsdagen den 13 augusti hade vi besök från VINNOVA. Hela dagen ägnades åt utvärdering och diskussioner om en fortsatt verksamhet efter 2015. En ansökan för fortsättning är inskickad och VINNOVA lovade att vi skulle få besked i slutet av september.
  Det var många som ställde upp under dagen, styrelsemedlemmar, företagare, forskare, offentlig sektor och högskola. Triple Steelix tackar alla för er medverkan! 


  Publicerad 2014-08-14 Läs mer
 • OTD - Offshore Technology Days

  Den 14-16 oktober 2014 arrangerar vi för andra året i rad en monter på OTD- mässan,  som är Norges största årliga mässa inom olja, gas och energi. Mässan lockar  ca 475 utställare och 30 000 besökare och går i år av stapeln i Bergen.  Mässan är ockå en kunskapskälla för att lära sig om branschen – ett fantastiskt tillfälle att hitta de tekniska behoven och lära sig på vilket sätt man gör affärer.


  Publicerad 2014-06-29 Läs mer